Ειδικότητά μας, η τελειότητα

Η Hellas Company δεν είναι μία απλή μία ομάδα που αποτελείται από gamers. Αντιθέτως, μεγάλος αριθμός του προσωπικού έχει κάνει το hobby του επάγγελμα! Αρκετοί από εμάς είμαστε επαγγελματίες οδηγοί βαρέων οχημάτων. Τα standards μας είναι υψηλά και για αυτό οι οδηγικές μας ικανότητες αξιολογούνται συνεχώς. Χρησιμοποιούμε λοιπόν επιλεγμένο λογισμικό που μας προσφέρει άμεση γνώση της προόδου μας.

Μπορεί η οδήγηση φορτηγού να σας φαίνεται εύκολη υπόθεση όμως απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες που δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν.

Ποιά εφαρμογή πιστεύετε ότι σας ταιριάζει?

Το TrucksBook Client καταμετρά κάθε δρομολόγιό μας και στέλνει τα στοιχεία αυτά στην ηλεκτρονική διέυθυνση https://trucksbook.eu/company/55563. Βασικό μέλημα της εφαρμογής είναι η καταγραφή των διανυθέντων χιλιομέτρων, του κέρδους και των εξόδων των οδηγών μας. Επίσης, παροδικά παρατηρείται και η συμμετοχή της ομάδας μας στην παγκόσμια αλλά και την πανελλήνια κατάταξη.

Το VTLog καταμετρά δεδομένα από κάθε δρομολόγιο επιλεγμένων μόνο οδηγών μας στη διεύθυνση https://8165.vtlog.net/. Η λειτουργία της εφαρμογής απαιτεί ζήλο και συγκέντρωση καθώς τα φορτία πρέπει να παραδίδονται άθικτα, χωρίς κυρώσεις και ο ικανός οδηγός οφείλει να διατηρεί χαμηλή μέση κατανάλωση πετρελαίου. Εφόσον όλα πάνε ρολόι, η εταιρία μας προβάλλεται και στην παγκόσμια κατάταξη ως απόδειξη των ικανοτήτων μας.

Μπορεί καθένας από εμάς να συμπεριφέρεται με σοβαρότητα αλλά δεν παύουμε να είμαστε χαλαροί και να περνούμε όμορφα την ώρα μας. Κύριο συστατικό το Multiplayer μέσω του TruckersMP όπου όλοι συναντιόμαστε και οδηγούμε παρέα. Το να οδηγούμε σαν μια μεγάλη οικκογένεια σημαίνει πολλά για εμάς, έτσι άλλωστε αναδικνύεται το ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί ανάμεσά μας.

Για αυτό άλλωστε οδηγούμε πάντα σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και τους κανόνες της TruckersMP κάνοντας το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό. Αυτό είναι σαφώς απαραίτητο και κατά τη διάρκεια των μεγάλων convoy τα οποία γίνονται μόνο υπό την επίβλεψη εγκεκριμένου προσωπικού συνοδείας.