Ποιοί είμαστε

Είμαστε fan του Euro Truck Simulator 2 και του American Truck Simulator και αποφασίσαμε ότι ήρθε πλέον η στιγμή να δημιουργήσουμε την απόλυτη ελληνική εταιρία στο Multiplayer.
Εφόσον πιστεύετε ότι είστε έμπειροι στην οδήγηση φορτηγού παρέα με εμάς, μην διστάσετε και γίνετε κομμάτι της ιστορίας μας όπως έγιναν τόσοι άλλοι.

Το οργανόγραμμά μας

Η Hellas Company διακρίνεται για την οργάνωση και την αποτελεσματικότητά της. Ορίστε το μυστικό μας.

 Όταν η διοίκηση αποτελείται από πολλά μέλη,  υπάρχει πολυφωνία αλλά και λιγότερος φόρτος εργασίας για τον καθένα από εμάς. Έτσι, την ώρα που κάποιος εργάζεται πάνω σε διαδικαστικά θέματα ή πάνω στην οργάνωση convoy, κάποιος άλλος έχει την δυνατότητα να εντάξει και να βοηθήσει τα νέα μέλη. 

Έτσι, εγγυόμαστε ότι το  πολυδύναμο προσωπικό μας είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει!

Θέλετε παρέα στο Multiplayer?

Κάθε στιγμή, ένας ή περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε κάπου στον αχανή χάρτη της TruckersMP. Γίνε μέλος και οδήγησε μαζί με εμάς αλλά και με εκατοντάδες άλλους.

Θέλετε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας?

Η Hellas Company δεν μένει σε στερεότυπα αλλά συμβουλεύει και συμβουλεύεται από εξωτερικές πηγές. Αν είστε δημιουργός κάποιας πλατφόρμας, ιδιοκτήτης ψηφιακής εταιρίας ή απλά έμπειρος παίκτης, ελάτε να γνωριστούμε.

Είστε χορηγός?

Η Hellas Company είχε χορηγούς στο παρελθόν καθώς οι προσομοιωτές οδήγησης φορτηγών απευθύνονται σε μεγάλο κοινό που μπορεί να αποφέρει κέρδος σε κάποια πραγματική επιχείρηση. 

Αίτηση Μέλους Hellas Company

International

I have read and understood the Privacy Policy.Στο μήνυμα, παρακαλώ συμπεριλάβετε:

  • Την ηλικία σας 
  • Το χρονικό διάστημα που ασχολείστε με το ETS2 ή/και το ATS ή/και το TruckersMP.
  • Γιατί μας επιλέξατε